Vores system er nu så stort at vi tager forbehold for udsolgte varer og prisændringer. 

Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Soundplanet.dk
Dokumentation og vejledning Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Soundplanet.dk

 
Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra Soundplanet.dk  er denne af vejledende art. Soundplanet.dk indestår for, at varerne opfylder kravene til CE-mærkning.

Reklamation

Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Soundplanet.dk, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det er din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Soundplanet.dk.

Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret. 

Pris og betaling
 
I denne butik kan du bestille dine varer online og betale med De fleste kort-typer via Paypal. Alle priser hos Soundplanet på web-adressen http://soundplanet.dk - er inkl. Moms.
Ved bestilling af varer med "Bestillingsvare" bliver pengene hævet med det samme for at betale for varen hos de respektive distributører/fabrikker.


Fortrydelsesret 

Soundplanet.dk yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer, dog ikke på varer med "Bestillingsvare" da dette er en vare der bliver bestilt / lavet til den specifikke ordre. Vi overholder til hver en tid de gældende garanti regler i DK.
Se eventuelt www.Forbrug.dk

Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.
 

Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse info@sounplanet.dk


Videresalg

Har du en relateret virksomhed og ønsker at sælge nogen af vores produkter kan vi være bejælpelige med produkterne fra AUDIO-SYSTEM Italy,
Eneste krav er gyldigt CVR. nr.
Send en mail med informationer til mail: info@soundplanet.dk